Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Фінляндія пропонує Україні допомогу в переробці відходів

У Фінляндії вважають перспективними для реалізації в Україні проекту з енерговиробництва, централізованого теплопостачання, переробки відходів і будівництва споруд по очищенню води, – сказав фінський міністр зовнішньої торгівлі і розвитку Кай Мюккянен.

«Щодо проектів, які можуть бути вигідними для всіх сторін (Фінляндії та України, – Ред.), І які можуть принести свої плоди, треба відзначити саме проекти по енерговиробництва, переробці відходів, будівництва очисних споруд для води, а також центрального опалення», – зазначив Мюккянен.

Він підкреслив, що саме в цих сферах Фінляндія має дуже багатий досвід, яким може поділитися. «І саме в цих сферах зацікавлені багато фінських компаній», – додав міністр. У той же час, за його словами, для реалізації таких проектів зараз потрібна підтримка міжнародних фінансових інститутів.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності