Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Флойд став святим мучеником, – на місці його загибелі “навертаються грішники”

Новим «рухом Бога» називають те, що відбувається сьогодні на меморіалі, присвяченому Джорджу Флойду. Стихійні служіння поклоніння, чудеса, проповідь Євангелія, покаяння людей, хрещення. Сотні людей збираються на місці вбивства, щоб приєднатися до цих зборів молитви і поклоніння 5-разово засудженому афроамериканському злочинцю рецидивісту, який у день своєї загибелі мав намір убити вагітну білу жінку, яку пограбував.

Після того, як 25 травня Джордж Флойд загинув, Міннеаполіс фактично перетворився на поле битви – по місту пронеслися заворушення і хаос, але зараз це місце перетворилося на “місце світу”. Сотні людей збираються на вулиці, де був убитий Флойд, щоб разом молитися і поклонятися богу. “Щось відбувається. Прямо на цьому місці люди рятуються, хрестяться і переживають Бога, – розповів Джошуа Ліндквіст, християнський лідер Global Revival Harvest. – В місці, де була тільки безнадійність, повністю змінився духовний клімат.

На цій вулиці, яка сьогодні привертає увагу всього світу, відбувається пробудження! Будь ласка, моліться з нами, щоб це тривало!»

Він також розповів, що люди з усіх верств суспільства приходять в цей район і звертаються до Бога: «Місце, де був убитий Джордж Флойд перетворюється в церкву. Тут повно невіруючих людей, але ці збори перетворилися в служіння поклоніння».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ліндквіст пояснив, що їх запросила місцева церква, також тут активно служить пастор Чарльз Карук з Міжнародної пропагандистської церкви, штат Міннесота.

«Пастора, який зараз проповідує, звуть Чарльз Карук, і сім’я Джорджа Флойда попросила його прийти сюди і кожен день ділитися своїм посланням про прощення і зцілення через Ісуса. Вони сказали: «Будь ласка, говоріть про це, цього послання потребує все наше співтовариство», – сказав він.

Також Джошуа Линдквист підтвердив, що поряд з кількома хрещення, свідком яких він став, на місці цього стихійного молитовного руху відбуваються чудеса: «Я не знаю, чи вірите ви в чудеса, але я вірю, і тут відкрилося глухе вухо. Бог створив диво. Він використовує цю трагічну ситуацію для своєї слави».

«Десятки людей слухають повідомлення про зміну історії расової несправедливості.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Історія привела нас сюди, але це не повинно бути нашою долею, – каже зі сцени проповідник. – Ми стоїмо біля прірви між Америкою, яка колись була, і Америкою, яка повинна бути. Ми збираємося стати мостом цієї прірви. Ми перетворимо наш плач в чудо, нашу душевну біль в надію. Ми віримо, що це ще не кінець. Ми віримо, що є кращий шлях. Є Царство, яке вище, ніж насильство, і це Царство контролюється Богом, Який чує нас».

«Ми глибоко переконані, що перепробували все, щоб впоратися з цією проблемою. Ми пробували політику, економіку і соціальні реформи, – каже Крістоф Улісс, лідер YWAM в Коне (Гаваї). – Все повторюється знову і знову. Ми повинні повернутися до того, що насправді працює».

За матеріалам CBN News й The Christian Post

А тим часом, спровокована загибеллю Флойда, хвиля насильства та мародерства й надалі котиться США та Європою…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

O tempora, o mores!

Дехто каже, що така поведінка “прозрілих” американців нагадує чимось українців після кожних виборів, чи ні?

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності