Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«Форум Львів» відкриють за кілька місяців

Як з’ясувалося, відкриття ТРЦ «Форум Львів» заплановане на другий квартал 2015 року, а не на перший, як анонсували раніше.

Видання Retail Community з посиланням на керуючого директора Multi Development Ukraine Гавайна Мінкса повідомляє, що відкриття відбудеться 2 квітня наступного року. У компанії «Закупам» підтвердили, що відкриють ТРЦ у другому кварталі, але точної дати не назвали.

Будівництво ТРЦ «Форум Львів» розпочали на вулиці Під Дубом у 2013-му. Шопінґ-молл площею майже 70 тис кв.м. стане першим комплексом в Україні, який отримає сертифікат BREEAM (добровільний рейтинг оцінки зелених будівель, розроблений в 1990 році британською організацією BRE Global для оцінки екологічної ефективності будівель).
Торговий центр матиме чотири поверхи: на першому розміститься підземний паркінг, два наступних поверхи торгові, останній поверх відведено під зону розваг із кінотеатром та ресторанами. У Multi Development Ukraine розраховують, що пропускна здатність «Форум Львів», складе 10–15 млн. відвідувачів на рік.

Компанія знайшла вже орендарів на 80% торгових площ. Щоправда, нещодавно розірвала угоду із своїм якірним орендарем – мережею супермаркетів «Амстор». Хто його замінить – наразі невідомо. Водночас разом із «Форум Львів» до Львова прийде кілька європейських, американських та російських брендів, які раніше не мали власних магазинів у місті: Lacoste, Etam, Massimo Dutti (найдорожчий бренд з колекції Inditex), Timberland, Oysho (іспанська марка білизни), Incity та Deseo (одягові бренди, належать компанії «Модний континент»), befree, Carlo Pazolini та Love Republic.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності