Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Франківський майдан «злили»?

Цього вівторка, коли Івано-Франківськ тільки мирно прокидався від холодного зимового сну, на забарикадованій площі перед ОДА почало відбуватися щось досить дивне.

Близько 9 години ранку на площі з’явився трактор з причепом, на який комунальники почали швиденько завантажувати ще гарячі від нічних вогнів металеві бочки. Ті самі бочки, біля котрих ще зовсім недавно грілися мітингувальники – охоронці франківського майдану.
Як повідомляє інтернет-видання Франко-Таймз, водій трактора повідомив, що все відбувається згідно погоджень з одним з очільників місцевого Майдану свободівцем Василем Поповичем. Звісно, Василь Попович у телефонній розмові відразу відхрестився від того, що він давав будь-яке розпорядження відносно бочок.
Хоча слова депутата-свободівця можна поставити під великий сумнів, інакше як пояснити, що кілька десятків охоронців, що чергували на барикадах у цей час, дозволили прибрати з-під свого носа єдині засоби для власного обігріву, якби у них не було чіткого наказу від когось «згори».
Можна припустити, що Василя Поповича підставляють «свої» або Івано-Франківський Майдан таки зливають, як це вже зробили однопартійці депутата у Львові? Адже після того, як Київський Майдан довів, що він самоорганізований і може цілком самостійно обходитися без жодних політиків і депутатів, він став невигідним не тільки владі, а й партійній «опозиції» теж.
Отож, невже дійсно «бабло» перемагає «зло»?..

Орест Сивий

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності