Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Франківський ресторан «Ацтека» знайшов послідовника у Львові

Не встиг  вщухнути у Івано-Франківську скандал довкола  отруєння  морозивом десятка людей, в тому числі кількох дітей, що сталося напередодні Нового року у ресторані-піцерії «Ацетка» в Івано-Франківську. Нагадаємо,  потерпілі від отруєння потрапили у інфекційну лікарню з діагнозом «сальмонельоз» (принаймі двоє з них).  Аж щось подіб­не сталося у старому доброму Львові.

Так, «Fast Food Systems» розпочав службове розслідування щодо отруєння десертом «тірамісу» п’яти відвідувачів у львівському ресторані «Pizza Celentano Ristorante».
Всі п’ятеро потерпілих у стані середньої важкості досі перебувають у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні з діагнозом: «харчова токсикоінфекція, гостра кишкова інфекція, гастроентероколіт». Усі потерпілі, серед них двоє дітей, переконують, що 13 і 16 січня їли десерт «тірамісу» саме у згаданому ресторані, що на Площі Ринок.
Сам факт отруєння відвідувачів саме у ресторані «Pizza Celentano Ristorante» буцімто ще не доведений. Але компанія, дбаючи про свій імідж, вже планує звернутися до обласної СЕС з офіційним запитом щодо надання підтвердження або спростування поширеної у ЗМІ інформації про отруєння її відвідувачів.
В обласній СЕС, інспектори якої минулої суботи взяли у ресторані проби продуктів, але ще поки не готові однозначно стверджувати, чим саме і де саме отруїлися люди.
Як кажуть бойки: «То не питання часу, то питання грошів»…

Андрій Дзюбик

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності