Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

ФРАНКІВСЬК «ПІСЛЯВОЄННИЙ»…

d2В Івано-Франківську, в той час як на декотрих центральних вулицях міста транспорт провалюється у півметрові ями (вулиця Тичини по якій проходять маршрути громадського транспорту №№ 32, 57, 58, 76), розпочато роботи по укладці тротуарної плитки на периферії.

Наразі працівники ТОВ «Івано-Франківськавтодор» виконують роботи по укладці тротуарної плитки по вулиці Хіміків (міській периферії), у той час як матері з дитячими візочками гублять колеса у центрі міста.

Що правда у місті подейкують, що бруківку виробляють на підприємстві, яке декотрі депутати міськради приписують своєму колезі від фракції ВО «Свобода». А враховуючи депутатську більшість цієї партії у міській раді, здається, що все стає зрозумілим. Але чому тоді не заасфальтувати згадану вище вулицю Тичини та ще ряд центральних вулиць міста, раз і асфальтний завод у Хриплині теж приписують голові цієї ж фракції у міській раді та її бюджетної комісії Роману Онуфріїву, адже питання з тендерами тоді, здавалося, мало б уже бути вирішеним?..

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності