Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Франківська «Свобода» остаточно збожеволіла?

На своїй сторінці у Фейсбук волонтер Аліса Котик оприлюднила цікаві фото нещодавньої чергової зустрічі кандидата в мери Івано-Франківська Руслана Марцінківа, та його команди з потенційними виборцями.

І треба сказати, що цього разу свободівці перевершили самих себе.

12 - Марцінків і 100 гр.3За словами Котик, Руслан Марцінків особисто частував декількох здивованих мешканців якимось прозорим напоєм налитим пополовині в пластикові разові стакани і на руки давав по цукерку, який в даному випадку чомусь дуже нагадував традиційну совкову закуску під оковиту. Далі мовою оригіналу:

«Вийшли щойно з під’їзду і почули несанкціонований галдьож поряд. Пішли провірити. Шум виявився цілком санкціонований, ба, навіть більше! То був шабаш «Свободи».

Коло ЗОШ 19 ходив з підносом сам «Ґуру Доріг Івано-Франківська», сам пан Марцинків особисто, і від щирої кишені частував декількох здивованих мешканців якимось напитком в 20 грамів в пластіку і на руки по цукеркові. Не менш здивований маленький електорат тужливо виводив «Танєц блюющіх утят» під проводом змученої дівчини і фонограми, яка весь час збивалася. Певно, найцікавіше я пропустила, але спіч про «дітки, напишіть листи в окопи» я чула на власні вуха. Говорити було більше нічого, бо крім десятка дітей ще були хіба пару продавщиць з сусідніх магазинів і зо 5 співсвободівців, які намагалися роздавати макулатуру.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

marcЦе все відбувалося на фоні красномовного жовтого трактора (якась дорога авторобітна машина, для усілєнія авторітєта певно), а проїжджаючі повз машини щедро забризкували присутніх на святі водою з калюж (дорога нова, і певно саме її презентував пан Ґуру Файного Асфальту, не врахувавши дощ і огріхи власної роботи).

Я хотіла до мікрофону, задати пару питань, але Андрій Східний Вовк сказав, що його нудить, тому ми просто пішли додому з цього празніка жизні і свободи», – ​підсумувала Котик.

Можна було б подумати, що це якийсь фейк (вигадка, запущена опонентами в соцмережі з метою дискредитації цієї колись «найпопулярнішої» партії на теренах Західної України), але фотографії чомусь не залишають жодних сумнівів у правдивості дописувачки. Хоча, звісно, що пан Марцінків завжди зможе сказати, що пластикових стаканах була «свячена вода із Зарваниці»…

На завершення залишається лиш сказати, що до подібного рівня агітації «за себе рідного» не опускався навіть одіозний український «першовинахідник «гречки» Леонід Черновецький та його послідовники Геннадій Корбан чи Олександр Шевченко. Це радше нагадує якусь агітацію за кандидата, мабуть, до районної думи Тамбовскої губернії РФ?..

Підготував Дмитро Несміш

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності