Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Франківські комунальники двічі за рік стали жертвами аферистів ?

26 грудня в Івано-Франківську провели перший публічний звіт перед мешканцями міста “Комуналка ІФ”. Директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак розповів не лише про досягнення за 2018 рік, але й поразки.original-fc42fde5f286f4cc5f2bc0404ed52b2a

За словами головного комунальника, одна з найбільших проблем у цьому році – влаштування фонтану на вулиці Незалежності.

Цьогоріч нам не вдалося завершити всі ті об’єкти, які ми розпочали. Зокрема, проект реконструкції озера в Івано-Франківську. На жаль, нам зустрівся недобросовісний підрядник, ми подали на нього в суд. Виграли і чекаємо на гроші. Така ж ситуація і з фонтаном. Тендер виграла київська фірма і до цього часу фонтану нема. Ми знову ж таки виграли суд. Зараз чекаємо на повернення коштів”, – розповідає Смушак. Про які суми йдеться чиновник не розповів.

У підсумку, можна прийти висновку, що франківські комунальники, яких у місті прозивають “комунальною мафією”, самі стали жертвами аферистів… якщо не було відкату. А, якщо був, тоді навіщо подавати до суду і вигравати справу?..

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності