Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Францію і її сусідів накрило МЕТРОВИМ ШАРОМ ГРАДУ… (фото)

Кілька населених пунктів на північному сході Франції вчора, 29 червня, засипало градом. У деяких містах департаменту Вогези утворилися замети з граду завтовшки кілька десятків сантиметрів. Про це повідомляє republicain-lorrain. fr.

Жителям декількох міст департаменту Вогези довелося в середині літа дістати лопати для прибирання снігу і задіяти снігоочисну техніку через великий обсяг опадів, що випали у вигляді граду.

Як повідомляє джерело, раніше град обрушився також на Німеччину і Швейцарію.

Швейцарське інформаційне агентство ATS, на яке посилається thelocal.ch, повідомило про град величезного розміру в кантоні Люцерн – діаметром до семи сантиметрів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У кантоні Фрібур поліцію і пожежну службу викликали 300 разів, в тому числі для порятунку класу з 16 дітей і двох дорослих, які постраждали від граду.

Шестеро дітей і один дорослий були доставлені в лікарню.

Також щонайменше п’ятеро людей отримали травми в німецькомовних кантонах, в тому числі велосипедист, який отримав травму голови через град.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності