Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Француз, який став Українцем, закриває роти Заходу щодо постаті Бандери:

Попри усю ту допомогу і підтримку, що надає сьогодні Польща Україні, а нинішнім Президентом Польщі є онук загиблого під Болеховом воїна УПА, т.зв. “бандерівця”, українцям було дуже прикро, коли нещодавно польський Прем’єр дозволив собі повчати Київ, що в Україні не можна шанувати ідеолога її національної боротьби за Незалежність Степана Бандеру…
Відкритий лист Поля Манандіза французькій газеті «Le Monde» на спробу дискредитації Героя України Степана Бандери, і тим самим- дискредитації України
У Степана БАНДЕРИ було лише два варіанти:
ГІТЛЕР ЧИ СТАЛІН!
КОМУНІЗМ чи ФАШИЗМ!
Якщо ми взагалі можемо дозволити собі говорити про вибір у цьому контексті.
Це однозначно вибір між чумою та холерою.
Степан Бандера всіма силами боровся разом зі своїми побратимами та співвітчизниками за суверенітет України.
З тими, кого називають «партизанами», тобто чоловіками та жінками того часу, які присвятили себе боротьбі проти сталінського комунізму та гітлерівського нацизму!
Українці своїм патріотизмом, тобто любов’ю до Батьківщини, вистояли!
Я повинен і хочу знову і знову віддати належне їхній силі, відданості, мужності!
На сьогодні сталін і гітлер втілилися і перевтілилися в одну особу, в «особу» путіна!
І цей путін взяв найгірше з нацизму, найгірше з комунізму і додав до цього мафіозну систему,- і це та політика, яку використовує путін.
Тому цю суміш гітлера, фашизму, сталіна та комунізму називають путінізмом, а путіна- путлером.
Треба сьогодні розуміти, як цінувати героїв України, які захищають світ і свою землю, своїх дітей і своїх дружин, дідів – від екстремізму, фашизму, комунізму і російського тероризму!
Пропаганда росії, яку ви просуваєте, особливо публікаціями проти С. Бандери, базується на пропаганді геббельса! Міністра пропаганди гітлера! «Якщо неправду повторювати багато разів, вона стає правдою».
Російські програми ідеологічної диверсії! Підривна діяльність, або диверсія, свідомо планувалась і спрямовувалася десятиліттями та здійснювала світову русифікацію; як результат- росія надовго занурила вас в свою «реальність», щоб ви навіть не підозрювали про небезпеку вторгнення, війни, геноциду. Від атомної бомби.
Ця програма субверсії, ця ідеологічна диверсія має ефект, схожий на ефект тактичної ядерної бомби.
Одним із основних методів дезорієнтації є проекція, тобто звинувачення інших у тому, що ви робите самі. Ось як росія роками працювала над дискредитацією великих ідей про те, що нації повинні бути сильними та могутніми: Націоналізм, слово «національне», – це насправді ідея єдиної та сильної нації , а патріотизм- це любов до своєї країни!
Насправді націоналізм і патріотизм роблять нації сильними та могутніми! Нації, де культивується націоналізм – і їхні патріоти, у стількох війнах стають могутніми воїнами, захищаючи своє існування та свою незалежність на своїх землях у разі нападу!
російська пропаганда наполегливо працює над вбивством патріотів і дискредитацією націоналістів, а також знищенням артистів, політиків і журналістів, які несуть людям ідеї націоналізму та патріотизму. Я говорю про справжніх політиків, справжніх артистів, справжніх журналістів!
Ось чому росіяни, російські шпигуни, бізнесмени, олігархи заполонили шоу-бізнес, політику та пресу! Щоб знищити та дестабілізувати нації.
Дискредитувати таланти, які складають славу націй і країн, пам’ятки мови, культури, історії. Натомість -пропагувати псевдо чи антикультуру. Безголосі співаки. Поети без слів. Танцюристи без рухів, музиканти без нот, актори без гри, політики без ідей, журналісти без переконань! Порожнеча, якій ви аплодуєте!
підривна робота використовує ваші емоції.
Без націоналізму, без патріотизму нації і країни не мають шансів на виживання, бо нації втрачають свої національні ідеї, передані їхніми предками, втрачають свій колорит, своїх найвірніших патріотів. Так потроху гасне палаючий вогонь нації.
Український націоналізм, і Степан Бандера, як його лідер, не мають жодного відношення до нацизму, тим більше до фашизму!
Професійно та свідомо підходьте до українського націоналізму зокрема! Що не має нічого спільного з націоналізмом Марін Ле Пен, яка насправді є радикальним фашистом, а зовсім не націоналісткою! І ні в якому разі йому не потрібна російська навала та знищення українського народу на його території.
Ось що пропонує український націоналізм:
⁃ Жити, шануючи пам’ять предків.
⁃ Живи з повагою до своєї землі.
⁃ Живіть згідно зі своїми традиціями.
⁃ Живіть повноцінним життям, не на свободі, а у великій свободі, піклуючись про інших навколо нас.
⁃ Підтримали справжню освіту, через ідею та історію України.
⁃ Розмовляти українською мовою.
⁃ Поважайте закон і справедливість.
⁃ Поважай і люби незнайомців.
⁃ Живіть національною ідеєю: для вас і для всіх.
⁃ Підтримуйте здібності, професії та таланти кожного
– Українці люблять, знають і бережуть свою культуру як ніхто інший, я вірю, що український націоналізм у своїй людяності, у своїй доброті та красі може дати приклад усьому світові, як повертатися до себе, до своїх основ.
Росіяни десятиліттями вводили світ в оману. Вони обдурили та зловживали всіма нами, щоб заволодіти світом.
Ця величезна країна має стільки багатств, нафти, газу, алмазів, землі, річок, морів – але замість того, щоб добре жити самостійно, вони зазіхають на територію своїх сусідів, і на очах у всього світу вони знищують, вони вбивають, ґвалтують, катують навіть дітей!
Росія все успадкувала від срср. За всі ці роки світ звик ототожнювати срср з його 15 республіками, з різними народами, мовами, культурою та історією – з росією. Тоді всі наче розуміли про небезпеку комунізму.
То що ж сталося з Європою зараз?
Le Monde, я звертаюсь до вас як до представників журналістської професії :
У всіх своїх погрозах, шантажі, путін сказав по телебаченню, на конференції, що він збирається вбити всіх «бандерівців», він збирається вбити всіх «націоналістів»! Задаю вам питання!!
Ви мали інтерв’ю хоча б з одним “бандерівцем”? «Націоналістом»? А може, ви знайшли в Україні фашистів?
Відповіддю буде -ні, ні і ні.
Тоді зробіть інтерв’ю з українськими патріотами-воїнами, що захищають свою землю і вас, представників Європи, від справжньої фашистської навали.
Вивчіть професійно питання, що ви підняли в двох статтях – вивчіть, зрозумійте – і почніть доносити світові правду! Поки не пізно. Бо доля України, Європи і всього світу, сьогодні- у ваших руках!
Поль Манандіз
Керівник Департаменту міжнародного впливу
і культури Інформаційно-аналітичного центру Національної безпеки України

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності