Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Хабар застряг в… унітазі – корупція по-іванофранківськи

При затриманні та фіксуванні факту хабара, посадовець намагався змити отримані купюри в унітазі.

Проте йому не вдалося цього зробити, правоохоронці все рівно затримали його, хоча й не вдаються до деталей, як їм це вдалося, та оголосили про підозру в отриманні неправомірної вигоди.

1428802

Інцидент трапився в Державному архіві Івано-Франківської області. Посадова особа цієї організації вимагала хабар у мешканця області за надання деякої інформації. Свої послуги чоловік оцінив в 500 американських доларів. За ці гроші хабарник обіцяв надати інформацію, а саме картографічні дані про наявність родовищ корисних копалин та місць їхнього розташування на території області.

Чоловіка взяли під варту з правом внесення застави, яку визначили у сумі 70 тисяч гривень. Варто додати, що хабарник вніс ці кошти та вийшов на волю, очікувати суду він буде вдома.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності