Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ГАЛИЧАНИ ОТРИМАЛИ НОВИХ КЕРІВНИКІВ ОДТРК

Минулого тижня в Національному прес-центрі телебачення і радіомовлення України відбулося закрите засідання комісії з конкурсного відбору на посаду генерального директора Івано-Франківської обласної державної телерадіокомпанії «Карпати».

Семеро кандидатів на посаду підготували та представили на розгляд комісії свої власні програми розвитку ОДТРК, після чого обрали переможця.
Відтак, як стало відомо «Репортеру», генеральним директором Івано-Франківської обласної державної телерадіокомпанії «Карпати» стала Галина Держипільська (дружина Ростислава Держипільського – директора Івано-Фран­ківського академічного обласного музично-драматичного театру ім. І. Франка), яка раніше перебувала на посаді заступника директора ТВО «Радіо Карпати».
Зазначимо, що на посаду директора також претендували: вик­ладач кафедри реклами і зв’язків з громадськістю Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького Ігор Бойчук; головний редактор ТВО телебачення Львівської обласної державної телерадіокомпанії Володимир Палига; голова правління ГО «Шовкова косиця» Тарас Пушик; директор комунального підприємства «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» Вікторія Шахоріна, а також в. о. генерального директора ОДТРК «Карпати» Орест Івасів, і директор ТВО «ТБ Карпати» Богдан-Михайло Кучер.
Нагадаємо, що нещодавно, 20 липня, попри величезний спротив громадськості та звинувачення з її боку у співпраці з сектою Догнала (нині учасникам секти правоохоронні органи інкримінують антиукраїнську діяльність) той же Держкомітет телебачення і радіомовлення на такій же конкурсні основі призначив генеральним директором Львівської обласної телерадіокомпанії Михайла Хвойницького.

Підготував Ярослав Гібура

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності