Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ГАСИМОВ НАВЧИТЬ УКРАЇНЦІВ ЛІЧИТИ ПОВЕРХИ?

Минулого тижня Івано-Франківському окружному адміністративному суді відбулося засідання у справі ГО «Поступовий гурт франківців» до обласного Управління держархбудінспекції щодо скасування реєстрації про початок виконання будівельних робіт. Третьою стороною у справі виступає піприємець Ріяфет Гасимов.

Представник відповідача в суд не з’явився, проте за словами судді Лучко, його факт неявки не є перешкодою для проведення засідання, повідомляє інформагенція Бліц-Інфо.

Представник третьої сторони представив на розгляд суду проектну документацію за якою здійснюється будівництво на вулиці Ленкавського поруч міського озера. Також попросив долучити до матеріалів справи експертний звіт, згідно якого даний проект пройшов відповідну експертизу і вона дала позитивний висновок. Варто зауважити, у звіті зазначено висновок, що поверховість будови складає вісім поверхів. Нуль вони відраховували від верху дамби, тобто це якийсь «інший нуль», який розуміють будівельники. Тому українська громадськість міста, яке доручила Ріафету Гасимову, обравши його депутатом міськради, дбати за їх інтереси, а не красти у них та їхніх дітей рекреаційну зону, припускає, що можливо в Азербайджані чи ще деінде поверхи так і рахують, але ми сьогодні живемо в Україні, а тому повинні користуватися українськими нормами та законами.

Також він пояснив суду, що згідно проекту корти і зали будуть знаходитись під відкритим небом, а приміщення будуть використовуватись, як апартаменти для спортсменів, спа-салони і т. д. і це відповідає поняттю оздоровчого комплексу.
Проте, суддя не долучила документи до справи, оскільки представник Гасимова представив не завірені ксерокопії. Вона зобов’язала до наступного засідання надати оригінали, або завірені копії документів і завчасно представити їх для ознайомлення позивачу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Суддя визнала обов’язковою присутність представника відповідача на наступному засіданні. Також витребувала від Архбудконтролю представити на розгляд суду постанову прокуратури щодо проведення позапланової перевірки фактів незаконного будівництва, акт перевірки і документ реагування за наслідками проведеної перевірки.
Також, ознайомившись з наданими третьою стороною документами, суддя вирішила долучити до справи головного архітектора проекту Чолія у якості свідка.

Суд оголосив перерву для вивчення наданих документів.

За матеріалами Бліц-Інфо

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності