Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Газманов довів Ізраїлю, що він не єврей, а “православний ДОВБОЙ@Б”

Народний артист Росії Олег Газманов, який підтримав Путіна та війну в Україні, подав документи на здобуття ізраїльського громадянства, – повідомляють російські ЗМІ.
Куди ж подівся весь надуманий “патріотизм”? Чи санкції притиснули так, що бути “рускім” вже не вигідно?
Але ось халепа…
Ви будете реготати, але цьому кацапу чи то єврею Ізраїль відмовив. І по якій причині, ви гадаєте?
Бо, коли ти бажаєш стати громадянином Ізраїлю, наквіть, коли ти довів, що твоя мати чистокровна єврейка, в графі “віросповідання” не слід писати “православний”, пояснюють йому тепер інші “зірки” російської естради зі своїх сторінок у соцмережах.
Отож, даний випадок доводить, що в графі національність Газманову слід писати просто “ДОВБОЙ@Б”, але це, мабуть, вже не національність, а щось інтернаціональне, хоча в Росії вони зустрічаються найчастіше.
Нагадаємо, що сьогодні, 13 березня, московитські війська в Донецькій області розбомбили Святогірську Лавру, яка, нажаль, досі залишається в підпорядкуванні Московської православної церкви в Україні (МПЦУ), що колись називалася УПЦ МП.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності