Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

“Геї-хакери” в США атакувала Центр ядерних досліджень Національної лабораторії Айдахо

В США група хакерів із самопроголошеної групи «пухнастих геїв-хакерів» під назвою SiegedSec атакувала Центр ядерних досліджень Національної лабораторії Айдахо (INL). Тепер вони вимагають, щоб установа зайнялася створенням кішкодівчаток.

Про це повідомляє Engadget.

Група отримала доступ до конфіденційних даних співробітників, зокрема номери соціального страхування і домашні адреси. SiegedSec запропонувало угоду з INL, якщо установа займається створенням «дівчаток-кішок» (кішкодівчаток) у реальному житті.

Нагадаємо, саме ця група вже здійснювала гучні атаки на НАТО і уряди раніше, зливаючи внутрішні документи як помсту за нападки на права людини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В INL заявили, що застосують невідкладних заходів для захисту даних співробітників і звернулися до органів влади для отримання допомоги.

INL є філією Міністерства енергетики США і займається ядерними дослідженнями та сталим розвитком енергетики і має понад 5 000 співробітників.

Нещодавно інша хакерська група, пов’язана з росією, взяла на себе відповідальність за атаки на компанію OpenAI. Причиною цього стала її підтримка Ізраїлю.

Установи штату Менстали жертвами кіберзлочинців, які скористалися вразливістю в програмному забезпеченні передання файлів MOVEit.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А багатоетапну кібератаку на українську енергомережу 10 жовтня минулого року – в день початку ракетних ударів – здійснила російська хакерська група Sandworm, пов’язана з розвідкою рф.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності