Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Генштаб заборонив волонтерам приїжджати на передову, а солдатам писати в соцмережах

Генеральний штаб Збройних сил України забороняє волонтерам і неакредитованим журналістам перебувати на передовій в зоні АТО.

Також зазначеним групам осіб і військовослужбовцям забороняється давати самовільні інтерв’ю ЗМІ і повідомляти в соцмережах про позиції сил АТО та виконання військових завдань.

«24 лютого командування Збройних сил України на виконання директиви Генерального штабу наказало обмежити допуск сторонніх осіб, у тому числі акредитованих працівників ЗМІ та волонтерів, до позицій та об’єктів військових. Також командування заборонило «самовільні» виступи військовослужбовців перед ЗМІ та надання ними інтерв’ю», – йдеться в повідомленні.

Документи такого характеру відправляються офіцерам різних бригад на передову, зокрема такий наказ отриманий силовиками, блокпост яких розміщується на найбільш небезпечному напрямку в Луганській області – селі Кримське. Згідно наказу, волонтерам та неакредитованим журналістам не тільки забороняється з’являтися в базових таборах, командних пунктах і на блокпостах ВСУ. Тепер волонтери повинні всю привезену допомогу залишати на загальному волонтерському пункті в місті Сватове. У разі виявлення фактів порушення даного наказу, такі випадки будуть розслідуватися і порушники будуть притягуватися до відповідальності.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності