Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Героїчні медики Дніпрорудного відмовляються лікувати катів своїх рідних

Міська лікарня Дніпрорудного Запорізької області забита пораненими росіянами, а місцеві медики відмовляються їх лікувати.

«Противник продовжує зазнавати втрат. Так, міська лікарня Дніпрорудного Запорізької області переповнена пораненими. Тільки за останній час доставлено близько 150 загарбників», – зазначають в Генштабі ЗСУ.

В той же час, більшість персоналу лікарні відмовилися співпрацювати з окупантами, тому медиків направляють з російської федерації.

Нагадаємо, що російські окупанти намагаються наступати на Бахмутському, Запорізькому, Авдіївському та Лиманському напрямках. Тим часом українські захисники б’ють по ворожих складах боєприпасів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як можна засуджувати медиків, які живучи під окупацією, сміливо відмовляються лікувати вбивць і катів їхніх близьких?! – Для медиків такої клятви ще жоден Гіпократ не вигадав. Та найкращу відповідь на це, здавалося б риторичне, але не зрозуміле кабінетним лібералам запитання, дадуть родичі десятків тисяч дорослих і маленьких українців, замордованих і убитих тими нині пораненими москалями…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності