Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Героїчно тікаючи з військкомату, закарпатець поломив собі ноги

Чоловік вистрибнув з другого поверху і опинився у реанімації.

Випадок стався вчора в Ужгороді. Як зазначив начальник пресслужби Закарпатського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій Акімов, призовник ще з 2018 року ухилявся він служби.

 

Правоохоронці затримали закарпатця та доставили до призової дільниці аби скласти протокол про адмінпорушення.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відповідно до статті 210 Кодексу України про адміністративні правопорушення, однак в ході роботи громадянин, який ухилявся здійснив спробу втечі з призовної дільниці та вистрибнув з вікна другого поверху. Чим наразив на небезпеку власне життя“, — йдеться у повідомленні.

Втікача з травмами доставили до Ужгородської міської лікарні. Директор закладу Іван Курах зазначив, що у нього діагностували переломи ніг та перелом носа. Наразі чоловік знаходиться у реанімації. Після покращення стану, хлопця переведуть до травматології. З ним працюватиме психіатр.

Дане ФОТО-ілюстративне

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності