Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Глава БЕБ Мельник назвав дату початку роботи бюро

Директор Бюро економічної безпеки Вадим Мельник розраховує, що цей орган можна запустити до кінця листопада. Аби бюро запрацювало, потрібно набрати як мінімум третину співробітників.

На першому етапі очікується набір 210 штатних працівників Бюро економічної безпеки – у центральний апарат, по 10-20 фахівців на кожен напрям.

«Зараз ми готуємося оголосити конкурси, це будуть посади категорії “Б” і “В” (більше навіть “В”), тобто середня ланка», – зазначив Мельник.

Верховна Рада ухвалила Закон про БЕБ у першому читанні у вересні 2020, а остаточно затвердила документ наприкінці січня 2021 року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Бюро економічної безпеки було створене Кабінетом міністрів 12 травня 2021 року. Ця структура перебере на себе повноваження СБУ та податкової міліції у сфері боротьби з економічними злочинами.

Главою Бюро уряд призначив очільника Державної фіскальної служби (ДФС) Вадима Мельника. Мельник заявив, що БЕБ не встигнуть запустити до 25 вересня, як планувалось раніше.

Також було сформовано Раду громадського контролю при Бюро економічної безпеки (БЕБ). До неї увійшло 15 осіб.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності