Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Глава КСУ вбив у ДТП родину з 3 дітьми

golovaУ неділю, 26 липня, близько о 19 год. 40 хв. на 320 км автодороги «Київ – Харків» сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

За попередніми даними, в селі Циганське, зіткнулися три автівки «Toyota Camri», «Nisan Sunny» і «ВАЗ‑2108СПГ».

«Внаслідок ДТП водій та двоє пасажирів автомобіля «Nisan» загинули на місці пригоди. А ще одна пасажирка цього ж автомобіля, водій та пасажир автомобіля «Toyota» отримали тілесні ушкодження. Травмованих госпіталізовано до лікарні», – сказано в офіційному повідомленні.

Як повідомили у МВС, вирішується питання щодо внесення факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть двох і більше людей).

Як повідомляє інформагентство «Полтава», за даними очевидців, автомобіль Toyota Camry виїхав на зустрічну смугу, що стало причиною зіткнення з автомобілем, в якому їхала сім’я з трьома дітьми.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«По трасі на дуже високій швидкості їхала Toyota Camry з київськими номерами. Явно перевищувала швидкість і вийшла на зустрічну смугу.

Сталося лобове зіткнення зі старою іномаркою. Там була сім’я, батьки загинули на місці. Також постраждали троє дітей.
Хлопчик помер на місці, дівчинка 11 років жива, але у важкому стані. А третю дитину відкинуло, що її не можуть знайти, настільки сильним було зіткнення», – розповів свідок ДТП.

Він також повідомив, що на місце подій з’їхалося багато машин з київськими номерами, і стало відомо, що в Toyota Camry був голова Конституційного суду України Юрій Баулін і його водій. Їх обох доставили в реанімацію.
Підготував Іван Луйко

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності