Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Глава МВС розповів, скільки коштуватиме біометричний паспорт

Новий паспорт буде коштувати від 520 до 1030 гривень.

Глава МВС Арсен Аваков уточнив вартість нового біометричного закордонного паспорта.

“Новий біометричний паспорт (бланк з чіпом) обійдеться в 261 грн (15 євро за курсом на 29.12.2014) + держмито-170 грн + вартість реєстраційних послуг 87,15 грн. Всього 518 грн 15 коп”, – навів він свої підрахунки в Facebook.

Отримати документ можна в одному з 679 відділень Міграційної служби. Стандартний термін – 20 днів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Оформлення в прискореному темпі, через 7 днів, обійдеться “за подвійною ставкою мита та реєстраційних послуг, при незмінній вартості бланка (261 +340 + 174,3 = 775,3 грн)”

У випадку, якщо людина не можете або не хоче самостійно готувати пакет документів для отримання паспорта, вона може звернутися в одне з 18 відділень Державного підприємства “Документ”, співробітники якого “всі довідки зберуть і підготують самі тощо – і навіть доставляють додому готовий паспорт в особливих випадках”.

Додаткова ціна на замовлені послуги не перевищує 253 грн, запевняє Аваков. Отже, резюмує він, гранична ціна за новий біометричний паспорт 775,3 + 253 = 1028,3 грн.

Міністр пообіцяв, що з понеділка Міграційна служба опублікує більш докладно всі цифри і тарифи за процедурами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше Державна міграційна служба України повідомила про те, що біометричні паспорти повинні були почати видавати з 1 січня.

На початку грудня глава Державної міграційної служби Сергій Радутний сказав, що вартість оформлення біометричного паспорта в Україні складе 518 грн.

У листопаді керівник прес-служби ДМСУ Сергій Гунько повідомив, що біометричний паспорт буде коштувати близько 15 євро в гривневому еквіваленті (близько 300 грн).

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності