Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Годинник для Гречанюка від батальйону «Донбас» чи Коломойського?

10 червня керівник іванофранківської обласної організації «Самопоміч» Тарас Виноградник передав в якості подяки іменний годинник благодійнику – директору будівельної фірми «МЖК Експрес‑24» Петру Гречанюку.

Подарунок адресував батальйон «Донбас» за підтримку на фронті.

Зазначимо, Петро Гречанюк відповідає за волонтерську діяльність громадської організації «Самопоміч». Зокрема, завдяки його старанням батальйон «Донбас» отримав відповідно обладнаний автомобіль.

На подарованому годиннику з внутрішньому боку нанесений іменний надпис.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Служу українській армії!», – подякував за подарунок «Донбасу» Петро Гречанюк, який балотуючись у 2010 році по мікрорайону Каскад у Івано-Франківську до місцевих органів влади, обіцяв виборцям побудувати навпроти ЗОШ № 25 дитячий садочок, а попри поразку на округу, попавши до органів біло-блакитної влади, очоливши обласне управління капітального будівництва, про свою обіцянку забув…

Цікаво, відкіля у батальйону, якому шлють гуманітарну допомогу волонтери, кошти на виготовлення такої шикарної і дорогої нагороди, як іменні годинники з власною символікою? Чи бува не від опального олігарха Ігоря Коломойського?

Підготував Іван Луйко

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності