Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Голів Львівської та Закарпатської ОДА звільнено…

Президент Володимир Зеленський звільнив голів Закарпатської та Львівської обласних державних адміністрацій…

Про це рішення він оголосив під час засідання Ради розвитку громад та територій.IMG_1269-e1562411636243

ФОТО: голови Львівської та Івано-Франківської ОДА…

На посаді голови ЛОДА Маркіян Мальський працював від 6 липня 2019 року.

«Дорогі друзі, після активного державницького життя на посаді голови ЛОДА повертаюся до адвокатської практики, наукової та дипломатичної діяльності. З командою професіоналів у Києві та Львові, з якими ми встигли спрацюватись, неохоче розставатись. Бажаю Вам всесожливих успіхів на благо України! Однак душа моя по-справжньому лежить до іншого та і вдалося реалізувати чимало задуманого та дати старт багатьом новим процесам, які вірю, вже скоро реалізуються.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Хочу найперше подякувати Президенту України та його команді за довіру, яку мені висловили. Взятий темп реформ, враховуючи усі складності на шляху «перелом систем», є впевненим та рішучим. Дякую і мешканцям Львівщини, які підтримали мою кандидатуру у обговоренні. Я щиро цінив отриманий мандат довіри та усі рішення приймав лише і виключно заради блага людей», – так у себе на Facebook Мальський прокоментував своє звільнення.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності