Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Голлівудська зірка Болдуін вбив оператора-українку та поранив режисера

На зйомках нового фільму-вестерну «Раст» в американському штаті Нью-Мексико стався трагічний нещасний випадок. 68-річний виконавець головної ролі, кінозірка Алек Болдуін, пострілами з бутафорського пістолета вбив 42-річну жінку-оператора Галину Хатчінс і поранив 48-річного режисера Джоеля Соусу.

Як повідомляє видання People, Хатчінс, якій куля потрапила в живіт, померла в лікарні, куди її доставили вертольотом. Соусу, поранений в плече, проходить лікування.

Галина Хатчінс народилася в УРСР, закінчила Київський національний університет за спеціальністю міжнародна журналістика. У Голлівуді зняла кілька успішних фільмів – «Дорогуша», «Заклятий ворог».

Зйомки зупинені, ведеться розслідування. Звинувачення акторові поки не пред’явили.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Алека бачили в сльозах біля офісу шерифа.

Поки не ясно, був пістолет якимось чином заряджений справжніми кулями, або ж порох, який використовується в неодружених патронах, міг викинути якісь уламки зі стовбура.

Дія фільму відбувається в Канзасі 1880-х років. Болдуін грає відомого злочинця Харланда Раста, який тікає зі своїм 13-річним онуком після того, як підліток був засуджений за випадкове вбивство власника ранчо і засуджений до повішення.

Фото зі знімального майданчика

Раніше ЗМІ повідомляли, що сім’янин Алек Болдуін привів на прем’єру мультика «Бебі бос-2» дружину і шістьох дітей.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

NEW YORK, NEW YORK – JUNE 22: Hilaria Baldwin, Alec Baldwin and their children (L-R) Lucia Baldwin, Rafael Baldwin, Eduardo Baldwin, Leonardo Baldwin, Romeo Baldwin and Carmen Baldwin attend “The Boss Baby: Family Business” World Premiere at SVA Theater on June 22, 2021 in New York City. (Photo by Monica Schipper/Getty Images)

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності