Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ГОЛОС ГРОМАДИ ДЛЯ НОВОЇ ВЛАДИ ЛЬВОВА – НІЩО?

Попри всі намагання «Правого сектору» завадити, представлення новопризначеного прокурора Львівщи­ни Володимира Гураля минулого четверга таки відбулося ввечері у стінах обласного управління юстиції (місце представлення трималося до самого кінця в таємниці).  Там заступник генерального прокурора України Олексій Баганець зачитав відповідний наказ.

Того дня вже була спроба «нової» влади представити нового прокурора Львівщини в обід у Палаці залізничників. Але представники «Правого сектору» та громадськості вивели Володимира Гураля з приміщення, де його мали офіційно представити журналістам.
«Ми з афганцями чергували тут з 10-ї години ранку. Ми зайшли усередину – Гураль запропонував нам поговорити, та ми відмовилися. Потім я вивів його за шкірку з Палацу. Він пішов в залізничне відділення міліції, звідки його вивезли правоохоронці», – розповів тоді один з лідерів «Правого сектору» Ігор Коцюруба.
Нагадаємо, що причина такого супротиву львівян призначенню Володимира Гураля полягає в тому, що він тривалий час працював під керівництвом Віктора Пшонки, і його пов’язують з корупційними діями Львівської обласної прокуратури, тому таке призначення активісти вважають – відновленням старих корупційних схем діяльності прокуратури.
Головними лобістами на призначення Володимира Гураля прокурором Львівщини виступили колишні депутати Львівської облради від фракції ВО «Свобода», згодом нардепи, а тепер уже новопризначені губернатор Львівщини Ірина Сех та генпрокурор Олег Мохніцький.
Отож, виходить, що запитання чи знали ці особи про репутацію, якою користується Володимир Гураль серед краян є риторичним…
Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності