Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

ГОЛОС НАРОДУ

«Хочу реаліті шоу, де депутатів садять в інвалідний візок, заселяють на третій поверх хрущовки і змушують жити лише на пенсію десь півроку. Потім видають каску 1945 року, ремінь і автомат без патронів та відправляють на війну. На обід каша на жовтому старому салі… і досить. А діти їхні, щоб служили у сусідніх частинах, але без права зв’язку.

А я така приїжджаю до них і питаю: «Хлопці, ну шо, як там? Ви вже тут місяць, може вам що треба?» Вони зі списком, а я така: «Я б з радістю, але в бюджеті нема грошей!», – і жалісливо покивавши, залишаю їх брудних і голодних в вонючих носках.
Чому я така зла?» – коментує одна з дописувачів Фейсбуку.
«Знайома жінка працювала на одного НИНІ ДІЮЧОГО народного ДЕПУТАТА і розказала, що її шеф на віскі в місяць тратив не менше 200 000 гривень. Бінго!»…

12-1

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності