Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Голова Громадської ради при МВС України виправдовував корупцію у поліції, виступаючи в Івано-Франківську

Сьогодні, 29 жовтня, під час свого візиту до Івано-Франківська голова Громадської ради при МВС України Володимир Мартиненко виступаючи перед громадськістю та журналістами спробував, чи то пояснити, чи то виправдати корупцію в рядах правоохоронців.

Так на його думку, ті заробітні плати, які є зараз у працівників Міністерства внутрішніх справ, не дають можливості їм забезпечити сім’ю житлом та штовхають до корупції.

«Ті зарплати, які зараз озвучують, не дозволяють працівниками належним чином утримувати сім’ю, мова йде про придбання житла. Людині потрібно надзвичайно довго працювати, щоб купити житло і це штовхає їх на корупцію. Тому питання надання житла потрібно розвивати“, – вважає В.Мартиненко.

На думку голова Громадської ради при МВС України, сьогодні потрібно розв’язувати проблему із забезпечення житлом працівників Міністерства внутрішніх справ, але як бути із тими правоохоронцями, у котрих сьогодні по кілька квартир, будинків, дач та ін. майна, він чомусь не пояснив.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності