Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації взяв участь у засіданні Обласного об’єднання роботодавців

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Василь Чуднов взяв участь у роботі позачергового засідання Івано-Франківської обласної організації Об’єднання роботодавців України.

Лейтмотивом зібрання стало обрання нового керівництва організації. Василь Чуднов, який до призначення його головою облдержадміністрації очолював Об’єднання роботодавців на Прикарпатті, офіційно оголосив про складення з себе повноважень. Новим головою структури він запропонував обрати Почесного голову правління ПАТ «Івано-Франківськцемент» Миколу Круця, кандидатуру якого було одноголосно підтримано учасниками зібрання.

На думку В.Чуднова, саме Микола Круць зможе продовжити розпочату справу і зробити так, щоб Об’єднання роботодавців перетворилося на Прикарпатті на потужну структуру, яка буде в змозі ефективно відстоювати інтереси роботодавців Івано-Франківщини. «Я справді вірю, що під керівництвом Миколи Федоровича та з моєю допомогою ми зможемо зробити цей орган потужним», – зазначив Василь Михайлович. З його слів, з приходом до керівництва Об’єднання роботодавців України Дмитра Фірташа, вказана структура з аморфної організації перетворилася на впливовий орган з дієвим апаратом, який провадить системну діяльність в інтересах українських підприємств.

Зі слів голови Івано-Франківської ОДА, сьогодні українським роботодавцям доводиться працювати у непростій ситуації – як суспільно-політичній, так і фінансово-економічній. Насамперед, це пов’язано з подіями навколо Асоціації з Європейським Союзом. «Хоча можна по-різному тлумачити, – продовжив очільник облдержадміністрації, – адже вперше за 22 роки незалежності такі європейські гіганти, як Німеччина, Франція тощо на рівних розмовляють з Україною». Зокрема, як стверджує Василь Михайлович, якщо раніше уряди вказаних країн висували до України умови і вимагали їх беззастережного виконання, зокрема, щодо заморожування росту пенсій, зарплат; підняття тарифів на комунальні послуги тощо, то сьогодні вони вже висловлюють пропозиції і питають, що потрібно нашій країні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Василь Чуднов зауважив, що сьогодні на Сході і на Півдні України проводяться майдани на підтримку курсу на Росію, на Заході і в Центрі – майдани на підтримку Євроінтеграції, а особисто він волів би, щоб усі ці люди об’єднали свій потенціал і підтримали Президента України, який робить усе від нього залежне, щоб захистити інтереси України і прийти до Європи сильним рівноправним партнером.

«Я не хочу, щоб ми йшли до Євросоюзу жебраками з простягнутою рукою, – підсумував голова облдержадміністрації, – я хочу, щоб ми прийшли туди як рівноправні партнери».

В свою чергу новообраний очільник Обласного об’єднання роботодавців Микола Круць запевнив свого попередника, що  докладе усіх зусиль для того, щоб робота Об’єднання була ще ефективнішою.

Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності