Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Василь Чуднов представив нову голову Молодіжної адміністрації

Молодіжна адміністрація Івано-Франківської області має нового голову.

27 листопада цього року голова Івано-Франківської обласної адміністрації своїм розпорядженням №342-к призначив на цю посаду Говеру Катерину Володимирівну. Цим же розпорядженням очільник Івано-Франківської ОДА увільнив від виконання обов’язків керівника прикарпатської «молодіжки» Крисюк Ганну Ярославівну.

28 листопада відбулося офіційне представлення нової голови Молодіжної адміністрації Івано-Франківської області її підлеглим, в якому взяли участь голова обласної державної адміністрації Василь Чуднов та заступник . Представляючи пані Говеру колективу, очільник області висловив надію на плідну співпрацю з прикарпатською молоддю, зауважив, що у його особі активні молоді люди Івано-Франківщини мають товариша і помічника. Торкаючись питання суспільно-політичної ситуації в країні і подій навколо асоціації з Європейським Союзом, Василь Михайлович зауважив: «Я гордий тим, що я живу у дуже демократичній країні і я гордий, що в цій демократичній країні є демократична влада. Нехай хтось з Вас скаже (чи прийде з майдану, чи з будь-якого ВНЗ): чи перешкоджала влада в Івано-Франківську будь-якими засобами молоді – їх вільному волевиявленню своїх думок, своїх поглядів. Я вже говорив і ще раз скажу: я вдячний молоді. Їх порив – це щирий порив. Прагнення до кращого життя, до більших можливостей – це притаманно молоді».

Зі слів голови обласної державної адміністрації, українська влада і в тому числі Президент України Віктор Янукович сьогодні прагнуть до Європи і євроінтеграційний курс залишається незмінним. Але при цьому, як і всі українці, вони бажають прийти до європейського співтовариства не жебраками, а рівноправними партнерами. Вочевидь, цього ж бажають і учасники Євромайданів. І з цією думкою вже рахуються у Європі. «Ви послухайте останні заяви Квасневського, – зауважив пан Чуднов, – там вже не ставляться вимоги. Сьогодні вони вже приходять до нас з пропозиціями».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як стверджує Василь Михайлович, сьогодні більшість прикарпатських підприємств орієнтовані на Європейський Союз і практично не страждають від торгівельних проблем з Росією. Втім, на сьогоднішній день Прикарпаття залишається областю, на дві третини дотаційною. «Звідки братимуться оті дотації, якщо сьогодні зупиняються гіганти, які формують Державний бюджет, – запитує Василь Чуднов, – коли сьогодні тільки за останні 1,5 місяці 30 мільярдів недоотримано. Як залатати цю діру. Мені сьогодні міські голови і сільські голови кажуть тільки одне: як залатати бюджет?»

Голова Івано-Франківської ОДА запевнив молодих людей, що, на його глибоке переконання Прикарпаття сьогодні має усі необхідні ресурси для того, що до 2020 року стати бездотаційним регіоном. Найбільшу надію у цьому плані він покладає на реалізацію Стратегії соціально-економічного розвитку Прикарпаття, яка зараз перебуває у стадії розробки і впроваджувати яку у життя доведеться сьогоднішній прикарпатській молоді.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності