Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Голова облдержадміністрації Василь Чуднов обговорив з керівництвом держави питання виділення 56 мільйонів гривень для добудови перинатального центру

Прикарпаттю планується додатково виділити з Державного бюджету 56 мільйонів гривень на потреби добудови приміщення обласного перинатального центру.

Вказане питання обговорювалось головою обласної державної адміністрації Василем Чудновим з керівництвом держави. На минулому тижні Василь Михайлович побував з робочою поїздкою у столиці, де зустрівся з Президентом України Віктором Януковичем та представниками Уряду.

Крім питання добудови перинатального центру, в ході зустрічей було обговорено також низку інших життєво важливих для Прикарпаття проблем, в тому числі і щодо видобутку на території області власних нафти і газу.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності