Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Голова ОДА бюджетникам обіцяє

На дворі уже давно грудень, а голова Івано-Франківської ОДА тільки обіцяє бюджетникам повністю виплатити до кінця року зарплатню за листопад- грудень. Зарплатню, яка на відміну від курсу долара та цін від початку року так і не підросла.
213,1 млн. грн. додаткової дотації, що їх одержала Івано-Франківська область з державного бюджету, дасть можливість забезпечити у повному обсязі виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ області.

У відповідь на звернення голови облдержадміністрації Олега Гончарука та надані детальні підрахунки щодо потреби у бюджетних коштах Кабінет Міністрів України розпорядженням від 26.11.2014 року № 1162-р виділив Івано-Франківській області із державного бюджету 213,1 млн. грн. додаткової дотації, інформують у прес-службі ОДА.

«Спрямованих коштів у повній мірі вистачить для забезпечення виплати у листопаді-грудні цього року заробітної плати працівникам бюджетних установ області, що фінансуються за рахунок коштів місцевих бюджетів», – відзначив очільник області.

Окрім того, працівникам бюджетної сфери за рахунок виділених коштів буде також забезпечено виплату і надбавок, передбачених відповідними галузевими актами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

03.11.14 р. необхідні для цього кошти додаткової дотації відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації та за погодженням з постійною комісією обласної ради з питань бюджету, фінансів, податків та інвестицій були направлені районам та містам області.

Інформацію підтверджує і голова постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань бюджету, фінансів, податків та інвестицій Юрій Бабій.

03.11.14 р. члени комісії одноголосно погодили розподіл додаткової дотації на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів області. Загальна сума дотації складає 209 151,9 тисяч гривень.

Дмитро Несміш

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності