Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Голові РДА із Закарпаття шиють сепаратизм і державну зраду?

У голови Виноградівської РДА на Закарпатті виявили під час обшуків угорський паспорт. Про це звітують у Генеральній прокуратурі за підсумками затримання голови Виноградівської РДА Михайла Русанюка.

У голови Виноградівської РДА виявили під час обшуків угорський паспорт? (ФОТО)

“За місцями проживання, роботи та в автомобілі зазначеної особи проведено санкціоновані обшуки та вилучено речові докази. Зокрема, грошові кошти, отримані незаконним шляхом, паспорт громадянина України та паспорт громадянина Угорщини, що свідчить про подвійне громадянство останнього”, – повідомив речник ГПУ Андрій Лисенко.

Утім, на світлині, яку оприлюднило Управління захисту економіки, зображено першу сторінку не угорського паспорту, а так зване посвідчення закордонного угорця. Угорською це посвідчення називається Magyar Igazolvány. Угорський паспорт – Útlevél.

Наявність цього посвідчення не є обов’язковим свідченням наявності угорського паспорту, утім саме через посвідчення закордонних угорців багато закарпатців і отримали угорське громадянство.

Зазначимо, що Виноградівський район є тим, де на сьогодні відбувається найбільше промадярських провокацій у області з боку нашого західного сусіда з берегів Дунаю.1-46

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності