Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Головного інспектора Київського рибпатруля піймали із браконьєрською здобиччю

Головного державного інспектора Київського рибоохоронного патруля спіймали з браконьєрською здобиччю на Чернігівщині. У столичного службовця та його спільника вилучили тушу вбитого бобра, десяток пакетів із лосиним м’ясом та 80 рибин.

Другим браконьєром виявився сторож одного з об’єктів Київського рибоохоронного патруля. Службовий автомобіль «УАЗ», у якому горе-мисливці перевозили здобич, поліцейські Чернігівщини забрали на штрафмайданчик.

За фактом незаконного полювання, вчиненого службовою особою, відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 248 Кримінального кодексу. Санкція цієї статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Загальна сума збитків, завданих природним багатствам держави, наразі встановлюється. Тим часом ганебний інцидент прокоментували в Управлінні Держрибагентства у Києві та Київській області.

Як повідомляє рибалка і громадський активіст Сергій Чирва, рибінспектори Івано-Франківщини під час карантину перебазували свій офіс на Івано-Франківську міську станцію швидкої медичної допомоги, чим порушують робочий режим медичної установи, наражаючи себе та медиків бути зараженими COVID-19. Як повідомляє активіст, а ні лікарі швидкої, а ні рибінспектори не змогли йому показати документи, які б погоджували перебування рибінспекції на станції “швидкої” в Івано-Франківську…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності