Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Головний борець із локдауном Івано-Франківська не допустив громадськість на сесію міськради – вірус…

У п’ятницю, 11 грудня 2020 року, відбулася позачергова 2 сесія Івано-Франківської міської ради.

Депутати розглянули ряд важливих питань. Зокрема, про внесення змін у рішення міської ради від 26.11.2020 року № 307-1 та затвердження Положень виконавчих органів міської ради та про реорганізацію сільських рад шляхом приєднання до Івано-Франківської міської ради.

Важливо, що на сесію ради, в якій вперше нема опозиції (“свободівська” більшість мера спільно з представниками “Батьківщини” та “ЄС”), не були допущені представники громадськості. Офіційно: буцімто у зв’язку з оголошеним у державі карантином, з метою запобігання поширенню коронавірусу.

Зазначимо, що юридично під “громадськістю” розуміються представники інститутів громадянського суспільства (ІГС) – це не тільки активісти і волонтери, а й громадські організації, об’єднання, фонди, але й ЗМІ (їхні офіційні представники)…
Як пояснити, що з одного боку міський голова Руслан Марцінків виступає проти запровадження локдауна та жорстких карантинних заходів, а з іншого – не допустив присутності на сесії кількох непідконтрольних коаліції представників ІГС?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Подвійні стандарти – це завжди зручно для тих, у кого влада…

А у місті уже говорять, що насправді депутати перейнялися тим, щоб не заразити громадськість набагато страшнішим за COVID вірусом – “корупції”, який, кажуть, уже давно вітає над сесійною залою.

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності