Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Голову РДА на Львівщині взяли на хабарі, – вибори скінчилися, пора за “роботу”

На Львівщині поліція затримала на хабарі голову райдержадміністрації, який вимагав неправомірну вигоду за вирішення земельного питання.

Як інформує поліція Львівщини, за вирішення питання щодо зміни цільового призначення земельних ділянок посадовець вимагав 21 тисячу гривень неправомірної вигоди. Однак у подальшому забажав отримати хабар не у грошовому вигляді, а талонами на пальне – 1000 літрів дизпалива.

У службовому кабінеті голови РДА правоохоронці вилучили талони на пальне, які він отримав у якості хабара.

Наразі посадова особа затримана у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як інформує обласна прокуратура, після отримання хабара посадовець мав посприяти у вирішенні питання щодо зміни цільового призначення земельної ділянки під будівництво автозаправної станції та комплексу придорожнього сервісу.

Крім цього, встановлюється причетність інших осіб до вчинення вказаного кримінального правопорушення. Досудове розслідування триває.,

Санкція ч.3 ст.368 КК передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Йдеться про голову Буської районної адміністрації Олега Коваля.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності