Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ГОНЧАРУК З ГАСИМОВИМ ЗАПРОШУЮТЬ ДО ФРАНКВСЬКА СКІНХЕДІВ?

Активісти ГО «Поступовий рух франківців» та громадськість виступають проти призначення скандального забудівника Ріафета Гасимова на посаду Голови Департаменту екології та природних ресурсів Івано-Франківської області.

Про це йдеться у їхньому відкритому листі до міністра екології Шевченка та голови ОДА Гончарука.

Громадськість міста Івано-Фран­ківська та області обурена фактом можливого призначення Головою Департаменту екології та природних ресурсів Івано-Франківської області Гасимова Ріафета Садиг Огли, який будучи депутатом міської ради, якому громада українського міста довірила захищати її інтереси, натомість краде її здорове майбутнє.

На даний час щодо можливих порушень законодавства підприємцем Гасимовим Р. порушено два кримінальні провадження органами прокуратури за фактом незаконної, на думку громадськості міста забудови рекреаційної зони біля міського озера у місті Івано-Франківську. З цим підприємцем у 2008 році було укладено договір оренди земельної ділянки для будівництва спортивно-оздоровчого центру. Натомість з численними порушеннями екологічного, земельного, природоохоронного, містобудівного законодавства на даній ділянці підрядником зводиться група багатоповерхових житлових будинків у безпосередній близькості до міського озера, на місці нещодавно засипаного забудовником маленького озерця, де раніше чимало містян полюбляли рибалити.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І ось тепер цього депутата-приватного підприємця, якому ще вистачило нахабства за відмову йому в продовжені оренди землі міською владою подати на неї до суду, і який в цей же час, не чекаючи рішення цього Суду, всупереч Закону не припиняє будівництво, призначають головою Департаменту екології та природних ресурсів Івано-Франківської області?!
Людину, у якої нема базової освіти та, як наголошують «поступовці», має дотичність до проблем екології виключно у галузі транспортування твердих побутових відходів (!) призначають на таку посаду.

Чи, можливо, губернатор області Олег Гончарук, який сам без належного досвіду роботи та освіти, займаючи посаду очільника ОДА, вірить, що його друг Гасимов, будучи успішним підприємцем, буде гаяти свій час за кілька тисяч посадового окладу з чисто альтруїстичних міркувань?

Тому, мабуть, не дарма Гасимов Ріафет Садиг Огли цинічно заявляє, що, коли він приїжджає в Баку, то він відразу розуміє, що в Україні – демократія. Звісно, бо там йому таке б не дозволили чинити в рекреаційній зоні, натомість в Україні, маючи гроші, можна знущатися як заманеться.

Тож не здивує, якщо в скорому часі після такого призначення під стінами Івано-Франківської ОДА зможуть знову запалати шини, а в місті, як подейкують люди, замість переодягнутих у військову форму горе-заробітчан, що жодного разу не нюхали передової, з’являться якісь, скажімо, ультрас чи скінхеди, які уже давно є в багатьох великих містах України та навіть сусідніх Львові, Тернополі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І якщо такі з’являться в обласному центрі Прикарпаття, а правоохоронці подейкують, що вони уже є, то певною мірою подякувати за це слід буде й Олегу Гончаруку за таку його провокацію.

За матеріалами соцмереж

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності