Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ГОПНИК ЧИ ВИКЛАДАЧ ВНЗ?

Викладач франківського університету жорстоко побив батька на очах дитини.

zavmedДо представників ЗМІ звернувся мешканець Івано-Франківська, пан Тарас.

У своєму листі він повідомив журналістів про те, що 22-го вересня, на території спортивного комплексу Медичного університету (вул. Целевича), його в присутності маленького сина, жорстко побив працівник вищевказаного навчального закладу. Батько з сином, за словами потерпілого, спокійно збирали горіхи (на території комплексу) і вже збиралися йти, як раптом до них підійшов чоловік, який у грубій формі запитав батька з сином, що вони тут роблять? Отримавши відповідь, представник НЗ, у м’яко кажучи, непритаманній для естетичного спілкування формі, наказав негайно покинути територію університету.

Батько, у свою чергу, поцікавився, чому тут не можна знаходитись, якщо всі входи і виходи на територію навчального закладу не зачинені і відповідних знаків, які б забороняли прохід на територію – ​відсутні. Чоловік представився, назвавши себе працівником університету і ще раз, не пояснивши причину, наказав батьку з сином піти. Виникла словесна перепалка. Після чого викладач почав бити чоловіка на очах малолітньої дитини. Після нетривалої бійки, батько з сином, який перебував у шоковому стані, змушені були піти з території університету. Викладач накивав п’ятами. Не зволікаючи, побитий чоловік звернувся до медичного закладу, з якого, у свою чергу, повідомили правоохоронців. Лікарі констатували: перелом носа, струс головного мозку, також ескулапи повідомили потерпілому, що в нього пошкоджена щелепа і з такими травмами йому негайно потрібна госпіталізація і стаціонарне лікування.

Правоохоронці, у свою чергу, поки не зробили нічого, щоб вчасно розкрити це правопорушення. Складається таке враження, що справу просто «заминають», – ​зауважив у своєму листі потерпілий батько.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Журналісти зв’язались з працівниками міліції, які повідомили, що це таємниця досудового розслідування кримінального провадження.

Також слідчий додав, що потерпілий на даний момент знаходиться на стаціонарному лікуванні. Лише після закінчення лікування потерпілого, можна буде закінчити судово-медичну експертизу. Оперативним працівникам надано доручення, з метою встановлення свідків та очевидців, також наявність відеокамер на території, де сталась подія. Триває слідство.
Також, про причетність у даній справі, у телефоному режимі, представники ЗМІ попросили прокоментувати і викладача, якого звинувачує потерпілий.

«Я не розумію про що йде мова! Я перший раз про це чую! У мене нічого не було! До чого тут я? Я не знаю нічого такого», – ​повідомив телефоном викладач…

Джерело: Шабля

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності