Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«Горицвіт» вже всьоме збирає друзів

IMG_2633Сьомий обласний фестиваль творчості молоді з функціональними обмеженнями «Горицвіт» відбувся у вівторок в Івано-Франківську.

IMG_2681 (1)Свої творчі доробки на фестивалі, організованому обласним центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, представили чотири десятки молодих людей віком від 18 до 35 років з різних районів Прикарпаття.
Серед представлених на святі робіт – створені своїми руками картини, вишивки, роботи з бісеру, соломки, дерева.
«Соціальні працівники, буваючи в сім’ях, на різних заходах, бачать, що є діти, які гарно співають, малюють, вишивають, – зауважила, спілкуючись із журналістами, директор обласного центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Галина Боднар. – Цих молодих осіб підтримують, дають можливість проявити свої таланти, допомагають, супроводжують для того, щоб вони приїхали на  фестиваль».
Зі слів пані Боднар, важливу роль у роботі з талановитими молодими людьми, які мають ті чи інші функціональні обмеження, відіграють волонтери. Їх навчання та підготовку на Прикарпатті здійснюють 19 волонтерських шкіл.
«Як волонтери ми відвідуємо різні заклади, проводимо акції, фестивалі, – розповідає про свою діяльність студент Прикарпатського національного університету, який навчається за спеціальністю «Соціальна педагогіка», Тарас Паска. – Людям з особливими потребами допомагаємо чим можемо, інколи для них важливе навіть просте людське спілкування. Тож підтримуємо їх морально».

Наш кор.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності