Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Готовність України до опалювального сезону 73%, – тоді навіщо меру тилового Львова наганяти паніку?

Середній показник готовності України до опалювального сезону становить 73%, заявили представники Мінрегіону під час селекторної наради з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем.

Підготовка до опалювального сезону йде за планом. Стан готовності об’єктів житлового фонду вже становить 72%, а теплових мереж – 74%.

Водночас Канада, яка всупереч санкціям і прямим проханням україни цього не робити, передала Німеччині та росії відремонтовану турбіну для “Північного потоку-1”, тепер надасть Україні $450 мільйонів на газ до опалювального сезону, повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Тож залишається незрозумілим навіщо мер тилового Львова Андрій Садовий напередодні почав наганяти паніку серед населення міста, закликаючи громадян купувати собі у квартири печі-буржуйки, запасатися дровами, електрочайниками і т.ін.? Можливо, відповідь на це питання знає РНБО та Президент, який сьогодні, 18 серпня, у Львові зустрічається із президентом Туреччини Ердоганом.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності