Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Гоже ПІД ЧАС ВІЙНИ голові облради брати участь у розважальних ток-шоу на ТБ?

Голова Львівської облради Юрій Холод ПІД ЧАС ВІЙНИ подався на шоу «МастерШеф»!
Виконувач обов’язків голови Львівської обласної ради Юрій Холод пройшов відбір і став учасником телешоу «МастерШеф» на каналі СТБ.

Про це стало відомо з випуску шоу минулими вихідними.

На кастингу Юрій Холод приготував яворівський пиріг і розповів, що він внесений до культурної спадщини ЮНЕСКО. Ведучим він подарував яворівські забавки.

«Це наша історія, такі іграшки на Львівщині робить, може, з 10 господинь. Якщо ми живемо в Україні і продовжуємо підтримувати Україну, то маємо робити такі подарунки, тому що це наша історія», – цитує Юрія Холода zaxid.net.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, Юрій Холод був заступником голови Львівської ОВА Максима Козицького з 2019 року. У 2020 році він став депутатом Львівської облради і заступником голови ЛОР Ірини Гримак. Після її відставки Юрій Холод виконує обов’язки голови ЛОР.

Після такого, виникає логічне запитання: якщо у голів і депутатів місцевих рад ПІД ЧАС ВІЙНИ нема інших важливих занять, то чи не краще їх усіх на цей час розігнати, адже конституційно, кажуть юристи, це дозволяється?!

Тим більше, як показують часті регулярні ворожі авіа-удари ворога по Львівщині, область є стратегічною не тільки для України, але й для рф, але хіба усі це розуміють?..

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності