Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Гречка за ціною з курятини

У червні гречка буде продовжувати дорожчати щотижня на півтори гривні і до кінця місяця досягне середньої ціни в 38 грн.Про це розповів генеральний директор і засновник Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

“До кінця червня відбудеться цікава подія. Гречка за ціною зрівняється з курятиною. За статистикою, в даний час середня вартість гречки в країні 34 гривні, а курятини – 38 гривень. Щотижня гречка дорожчає на півтори гривні. … Люди, які купили весь (минулорічний) урожай, щотижня піднімають ціни на півтори гривні. Причини, крім монополізму, – ніякої “, – говорить Дорошенко.

У той же час, Антимонопольний комітет якраз з’ясовує, чи пов’язані причини різкого збільшення ціни на гречану крупу з порушеннями законодавства про захист економічної конкуренції. Якщо виявиться, що учасники ринку в змові, комітет може накласти штрафні санкції в розмірі до 10% від доходу за попередній фінансовий рік.

Крім того, за словами експерта, можливе подорожчання цукру.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Дорошенко також запевнив, що в цілому урожай буде хорошим і майже не відрізнятиметься від минулорічного. Буде великий урожай картоплі і буряка. Знизиться ціна на капусту.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності