Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Громада із Закарпаття через Суд прагне повернути собі водогін

Повернути водогін Луг у власність громади! Із такими вимогами під стіни суду в Ужгороді вийшли жителі Поляни. Саме судове засідання у справі об’єднаної територіальної громади проти ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» перенесли на 4 жовтня. Про це із зали суду повідомляють активісти «Стоп корупції»

«Суд витребував від «Укрпрофоздоровниці» оригінал реєстраційного посвідчення БТІ, на якому і базується вся доказова база останнього. До речі, оригінал цього документа ще й досі ніхто не бачив. Адвокат сільської ради вважає це невеликою перемогою», – зазначають активісти.

Додамо, що громада Полянської ОТГ через оборудки «Укропрофоздоровниці» та схему перепродажів майна підприємства між його філіями залишилась без водогону Луг. ПрАТ передало у комунальну власність всі активи санаторію окрім системи водопостачання. Через це місцеві залишились без питної води. Люди налаштовані рішуче й готові перебити труби на водогоні.

Фото: СтопКор

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності