Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Громадянин Коломойський пішов по стопах Насірова і К*, – захворів у СІЗО

Адвокати бізнесмена Ігоря Коломойського повідомляють, що у нього розпочалось загострення хвороб.
Про це повідомляє адвокат Олександр Лисак.
Зокрема у підозрюваного у фінансових махінаціях почастішали приступи панкреатиту, болі в нирках, збільшився рівень цукру у крові та почав погіршуватись зір.

За його словами, сторона захисту неодноразово надавала суду, слідству, прокурорам документи, що підтверджують наявність у клієнта захворювань і необхідність його постійного лікування та медичного нагляду лікарів.

«Вже зараз в Ігоря Валерійовича розпочалось загострення хвороб: почастішали приступи панкреатиту, болі в нирках, збільшився рівень цукру у крові та почав погіршуватись зір. Клієнту необхідне термінове незалежне обстеження лікарів, про що ми постійно просимо детективів та прокурорів, які здійснюють нагляд за розслідуванням, однак наші прохання фактично ігноруються», — каже адвокат.

Лисак також заявив, що адвокати просили перевести Коломойського до Військово-медичного управління СБУ, провести йому медичне обстеження у Єврейському медичному центрі Джей Ем Сі, ультразвукове обстеження, надати дозвіл забір крові для аналізу незалежними медичними установами в чому було відмовлено, або залишено відповідні клопотання без відповіді.
«Яка дійсна мета даної бездіяльності? Ми зараз постійно чуємо про необхідність інтеграції нашої держави у ЄС, проте чи розуміють наші правоохоронні органи європейські стандарти дотримання права на охорону здоров’я? Чи дотримується наша держава стандартів та умов утримання під вартою осіб, вина яких не є доведеною?», — додав він.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності