Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Громадський проїзд Києвом подорожчає

Àâòîáóñ ¹7, êîòîðûé ñëåäóåò ïî ìàðøðóòó "Ëüâîâñêàÿ ïëîùàäü – Æåëåçíîäîðîæíûé âîêçàë "Öåíòðàëüíûé", â Êèåâå, 7 èþëÿ 2015 ã. Ñ 7 èþëÿ â Êèåâå âîññòàíîâëåíà ðàáîòà àâòîáóñíîãî ìàðøðóòà ¹ 7 "Ëüâîâñêàÿ ïëîùàäü – Æåëåçíîäîðîæíûé âîêçàë "Öåíòðàëüíûé". Ôîòî Íóæíåíêî Ñåðãåé / ÓÍÈÀÍ

«Київпастранс» збирається підвищити тарифи на проїзд у власних маршрутках до 8 гривень, у КМДА з посиланням на фінансовий план КП на 2018 рік, затверджений 23 квітня.

При плануванні доходів від перевезень пасажирів на січень-липень 2018 року враховувалися встановлені тарифи на перевезення пасажирів трамваєм, тролейбусом, автобусом, фунікулером і міською електричкою на рівні 4 і 5 гривень відповідно.

Однак з 15 липня «Київпастранс» прогнозує підвищення тарифу до 8 гривень на всіх видах транспорту. При формуванні доходів на перевезення пасажирів в маршрутках КП також заплановано підвищення тарифів до 8 гривень.

Завдяки цьому «Київпастранс» планує отримати 1 117,4 млн гривень доходів від перевезення пасажирів за підсумками 2018 року. Це на 59,1% більше, ніж в планах на 2017 рік, і на 53,7% більше фактичних показників за 2017 рік. Підвищення тарифів проходить після громадських обговорень проекту рішення, яке буде розроблено КМДА.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що цього року зросла ціна на проїзд в громадському транспорті кількох обласних центрів України.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності