Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Гроші ковідні на квитки отримали, а зустрічало Петра менше ніж Міхо люду (фото)

Сьогодні в Україну з відпочинку закордоном “в екзилі” із дружиною повернувся колишній, п’ятий, президент Петро Порошенко, на чиє майно в Україні через підозру у держзраді судом накладено арешт, а в разі його особистого взяття під варту передбачено суму грошової застави в 1 млрд. грн.

Цікаво, що попри начебто, згідно численним ЗМІ, які належать олігарху, рейтинги його серед електорату ростуть, а ось людей в аеропорт “Жуляни” зустрічати Порошенка сьогодні прибуло мало. І це при тому, що більша частина українців вже отримала т.зв. “ковідну тисячу гривень” від  Зеленського за вакцинування, а потратити її не встигли, бо гроші тільки можна потратити на залізничні квитки, книги та спортзали… Тож тієї тисячі саме повинно було б вистачити, щоб приїхати сьогодні до Києва із Одеси, Харкова чи Ужгорода та повернутися ввечері назад, але як бачимо з фото, людей приїхало заледве півтори тисячі чоловік.

Для порівняння, коли раніше українці зустрічали на пішохідному переході через кордон Михайла Саакашвілі, зустрічаючих було в рази більше…

Ось увазі читача фото з різноманітних і відкритих джерел сьогоднішнього повернення:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності