Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ГРУЗИНСЬКА АВТОНОМІЯ?

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі представили нового керівника ГУ МВС в Одеській області.

Ним став колишній заступник глави МВС Грузії Георгій Лорткіпанідзе, повідомили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ в Одеській області.
Лорткіпанідзе став громадянином України 11 червня. Відповідний указ підписав президент Петро Порошенко.

Аваков наголосив, що екс-началь­ник обласного управління Іван Катеринчук продовжить службу ке­рів­ником нового структурного підрозділу МВС – управління із Автономної Республіки Крим.

Перше гучне призначення при щойно призначеному голові Одеської ОДА Саакашвілі відбулося дещо раніше: новим прокурором Одеської області став розшукуваний у себе на батьківщині екс-генеральний прокурор Грузії Зураб Адеішвілі (докладніше читайте у попередньому номері «ЗЛ»).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Виглядає на те, що Саакашвілі з благословіння помаранчевих кумів, стягуючи до області на ключові посади своїх земляків, планує перетворити Одещину на таку собі грузинську автономію, а саму Одесу зробити другим Сухумі? Бо, як подейкують, відомі на увесь колишній СРСР, а згодом і СНД, сухумські кримінальні авторитети вже теж потихеньку перебираються до Одеси…

Семен Маркович

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності