Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Григоришин Авакову – ​$12 млн., як «Морда» Тягнибоку – ​$40 млн.?

На так давно відомий кримінальний авторитет «Морда» заявив ЗМІ, що позичив голові партії ВО «Свобода» Олегу Тягнибоку «під вічне віддавання» 40 млн. доларів, а ось тепер вже російський олігарх Костянтин Григоришин заявив, що нинішній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в 2007 році позичив у нього 12 млн. доларів і не повернув.

«Авакову я колись позичив $12 000 000 … Дав йому грошей на вибори в 2007 році. Йому і (Віктору) Балозі», – ​сказав Григоришин в інтерв’ю НВ.

Григоришин заявив, що потім Балога і в той час президент України Віктор Ющенко не пускали його в Україну, «мабуть, щоб про гроші не питав».

«А потім у Авакова були складні часи. А зараз він міністр внутрішніх справ. Як я можу попросити що-небудь у міністра внутрішніх справ?», – ​заявив Григоришин.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: НВ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності