Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ГРИЦАК ПРО ПЕРЕБІЖЧИКІВ З УСБУ

СБУ має інформацію про своїх колишніх співробітників, які залишилися на окупованих територіях.

Голова Служби безпеки України Василь Грицак підтвердив інформацію військової прокуратури про те, що 1372 працівника спецслужби залишилися на тимчасово окупованих територіях Криму, Луганської та Донецької областей.

«Я не можу сказати на 100%, що кожен з тих, хто не перейшов на нашу територію, перейшов на бік ворога і працює проти нас, але ці люди, дійсно, залишилися на території анексованого Криму. Це представники управлінь СБУ Донецька, Луганська та Автономної Республіки Крим», – сказав голова СБУ.

Також він додав, що СБУ має інформацію про своїх колишніх співробітників, які залишилися на окупованих територіях.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Ми знаємо цих співробітників не просто за прізвищами, ми їх в хорошому сенсі «ведемо». Це справа честі, бо принести присягу на вірність Вітчизні можна один раз, і, якщо ти її порушив, – ти злочинець. Ми знаємо, хто з них служить (росіянам, – ред.), хто просто відійшов від служби і займається бізнесом. Більше того, з них, хто залишився або яких взяли на службу їх нові керівники, вони відсторонені від ключових посад. Я переконаний, що їм не вручають квартири, як сьогодні вручав президент нашим хлопцям, які залишилися вірними присязі», – зазначив Грицак.

Також він додав, що кількість зрадників, які в даний час працюють на Росію, перевищує кілька сотень.

«Їх більше 100 і 200. Я не буду це приховувати. Але крапки над «і», врешті-решт, будуть розставлені», – додав керівник СБУ.

За матеріалами вітчизняних ЗМІ

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності