Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Гриценко: Стратегія опозиції «танцюють всі!» призведе до її поразки

52704Анатолій Гриценко запропоновану Юлією Тимошенко стратегію участі в першому турі всіх опозиціонерів лідер партії «Громадянська позиція» вважає провальною.
Відсутність єдиного опозиційного кандидата на президентських виборах – 2015 продовжить термін перебування Віктора Януковича на Банковій. Таку думку висловив лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.
«Для перемоги над Януковичем опозиції потрібно визначити єдиного кандидата вже в першому турі, сформувати програму реформ на п’ять років, розписати план дій на перші сто днів, сформувати єдиний штаб і єдину мережу агітації та захисту результатів виборів і публічно представити суспільству команду, принаймні ключових її членів, які обіймуть посади прем’єр-міністра, генерального прокурора, голів ключових міністерств», – цитує Гриценка його персональний сайт.
Запропоновану Юлією Тимошенко стратегію участі в першому турі всіх опозиціонерів Гриценко вважає провальною.
«Стратегія» танцюють всі!». Призведе до поразки опозиції і продовжить перебування Януковича на Банковій ще на п’ять, а то й більше років», – переконаний лідер «Громадянської позиції».
«Можу помилятися, але мені так здається, що якби Юлія Тимошенко була на волі і сама мала можливість балотуватися в президенти, вона запропонувала б абсолютно іншу стратегію: Тимошенко – єдиний кандидат, ще двом-трьом кандидатам вона пообіцяла б пост прем’єр -міністра, а інших оголосила б технічними проектами Банкової», – зазначив Гриценко.
Коментуючи кандидатуру Віталія Кличка, він зазначив, що саме Кличко в стані опозиції зараз має найвищий рейтинг і найбільші шанси перемогти Януковича.
«Але – перемогти з ким і заради чого? Відповідей на ці питання ми ще не почули. Ні програма Кличка – президента, ні команда Кличка – президента нам не відомі. А вибори наближаються невідворотно», – додав Гриценко.

За матеріалами: ZN.UA

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності