Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ХТОСЬ СВЯТКУВАТИМЕ В ЗОНІ АТО, А ХТОСЬ – У ГОРАХ…

На Заході України ціни у приватних садибах злітають у святковий період майже вдвічі. У середньому ціна на новорічний відпочинок у номері поблизу гостинних Карпатах коштуватиме від 400 гривень за добу.

Наприклад, в місті Яремче – одному з найбільш популярних напрямків для зимових канікул українців – вартість найдешевшої ночівлі в будинках гуцулів з 26 грудня обійдеться від 200 гривень за добу, хоча ціна за кімнату в досвятковий період становить від 100 гривень.

Господарі приватних садиб стверджують, що вартість майже не підвищували з минулого року.

У туристичному Львові ціни на квартири під Новий рік також піднімаються вдвічі й порівняно з минулим роком збільшилися в середньому на 50–100 гривень. Так минулого року квартири були близько 400 гривень, а на Новий рік – 800 гривень. Цього року ціни на квартири трохи піднялися – 450–500 гривень, а на свята – до 1000 гривень.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Більш традиційний спосіб провести зимові канікули – забронювати номер у готелі. Середня вартість стандартного двомісного номеру в найбільш популярних зимових напрямках України обійдеться від 600 гривень. Зокрема, економний варіант у готелі в Верховині, що на Прикарпатті, в новорічно-різдвяний період коштуватиме в межах 550 грн, тобто на 200 гривень дорожче, ніж в інший зимовий час. Але новорічний ажіотаж не закінчується на ціновій політиці. Гірськолижний курорт «Буковель», наприклад, зараз майже весь заброньований. При цьому вільних номерів майже не залишилося і у приватних готелях та садибах. Новорічний період заброньований повністю,
а різдвяний – на половину, кажуть гуцули.

Доступні номери у львівських готелях також майже всі зарезервовані. Близько 50–60% номерів заброньовано. Спочатку бронюється найдешевший варіант, а потім дорожчі. Наразі залишилися варіанти по 1000 гривень і вище…

Іван Луйко

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності